iyi geceler öncelikle azcık uzun olacak hakkınızı helal edin 🤲kızlar 7 yaşında 1. sınıf öğrencisi oğlum var.. ana sınıfına giderken ögretmeni farklık gözlemi ile rehberlik araştırma merkezine gönderdi. rehberlik araştırmada viscr test yapışdı ve Hafif düzeyde zihinsel yetersizlik tanısı konuldu. allahdan gelene hamd olsun dedim rapor için hastaneye başvırdum tabi kurul randevuları çok zor oldugu için 6 ay sonra randevu alabildik. hst. gittik. tekrar test yapıldı ve çocuğun testi normal denildi zihinsel engeli yok rapor vermem dedi. tekrardan psikiyatriye gitrim Dehp olduğunu söyledi ve kırmızı reçeteli. ilaç verdi. ben 4 yaşındam belli. mücadele ediyorum oglum için eski kullanıcılardanım burdan sizden dua istemiştim oğlum zehirlendi ilaç yan etki. yapıp yogun bakımda felç kalma ve hayati tehlikesi sürüyor diye. şimdi ben bu ilaçı nasıl kullanayım arkadaşlar lütfen bana bişeyler önerin. ilaç vermeye korkuyorum ve bu durumun üstesinden nasıl geleceğim konusunda hiç bir bilgim yok gep ilaç yazıyor nette ama ben oğlumu bir kez daha kendi ellerimle zehirlemekden korkuyorum