Hayrunnisakygsz Arkadaşlar merhaba bebeğim 3 aylık ve gece uykusuna 12 1 arası yatıyor bazı arkadaşlarda görüyorum okuyorum 8 9 gibi gece uykusuna yatıyorlar bebekleri nasıl yapıyorsunuz merak ediyorum ben o saatte yaptırdığım da 45dk 1 saat sonra uyanıyor ve gözler faltaşı gibi açık hiç gece uykusu gidi değil biz ne zaman yatarsak o zaman yatış yapıyor.desteginize ihtiyacım var baştan düzen oturtursak öyle gider diye düşünüyorum ne yapmalıyım? Gece emmeden emmeye kalkıyor geri yatıyor onda sıkıntı yok
Baakpnr- Hayrunnisakygsz merhaba 4. Aydan önce bir düzeni olmaz 4. Ay atağı uyku gerilemesi vs bitsin ondan sonra ❤️
Zekiiiiii Hayrunnisakygsz benimde iki aylık 12 den önce yatmıyor yatarsada bir saat kırk beş dakika falan sadece uyuyor hemen uyanior
Aryaveannesi22 Hayrunnisakygsz ayy 12ye razıyım son 1 haftadır kızım gece 3de yattı 3 aylık doğduğundan beri hep geç yatıyor
Hayrunnisakygsz Baakpnr- doğru söylüyorsunuz yine de daha tecrübeli annelerin fikirlerini merak ediyorum 💞
Caglagiz Yavas yavas saati one cekmeye calisin. 1 de yatiyorsa 12 de götürün yatirmaya. Rutin olusturun uyku müziği, kitap bs ile alıştırmaya çalışın. Böylelikle erkene çekebilirsiniz. Ben 11 den 9 a çektim. Tabi arada aksamalar oluyor.
Hayrunnisakygsz Yarensmom- 10 dan sonra artık pil bitiyor 10 da yatmasına bile razıyım birazcık olsun vakit istiyorum 🥲
Yarensmom- Hayrunnisakygsz bende o saatler yatırınca uyanıyor tekrar illa 10 u görecek çok da zorlamıyorum artık pek vakit ayıramıyoruz kendimize 😇