Yaseminkoltuk24 Oğlum 3 yaşında alerjik astım olduğunu öğrendim,ev tozu akarlarına çok alerjisi var nasıl bir yol izlemeliyim bu durumu yaşayan var mıdır ??
Yagiztos Yaseminkoltuk24 geçmiş olsun bnde alerjik astım teşhisi aldım neye olduğunu blmiorum henüz kanda bakilcak birde .bilgim yok pek şuan üstte kalsın. Oglumdanda şüpheleniyorum çocuklara nasıl bakıyorlar hangi bölüme gttiniz acaba
Gkcylmaaz Yaseminkoltuk24 alerjik astımım var yıllardır. İhlasın robot süpürgesi var onu akın toz akar vs hiçbirini bırakmıyor. Bana çok iyi geliyordu annem kullanırdı günlük tüm evi süpürürdü . Bazen astım krizi geçirirdim fazla tetiklenince. Dediğim gibi o süpürge bu işte çok iyi ve zaten astım hastaları için özel tasarlanmış
Yaseminkoltuk24 Yagiztos ben oğlumu çocuk alerji ve imminoloji uzmanına götürdüm kandan test ile bakıldı zaten çok tıkandı solunumu ciğerlerinden ıslık sesi gibi ses geldi ve alerjik bronşit olduğu toza akara kediye köpeğe çok alerjisi çıktı bunlardan uzak durmam söylendi
Yagiztos Yaseminkoltuk24 çok teşekkürler oğluma kanda bakıldı 13unnde hala cikmadi sonuçlar inşallah astimida yoktur süt urunlerine var alerjisi bide astım olmaz inşallah 🤲