princess-mom ben 8 aylıkken dönüyorum işe. Bugün başlayacaktım ama ailecek domuz gribiyiz dönemedim. İşe dönmeye psikolojik olarak ancak hazır oldum diyebilirim, şimdiye kadar kesinlikle dönebileceğimi düşünmüyordum. Doğumumdan beri ağlıyordum işe dönmek istemiyorum vs diyordum. Psikolojik olarak hazır değilsiniz bence, şu an o yüzden fikri bile size zor geliyordur. Hazır olmadan işe dönmeyin bence🌸 ben denemek amaçlı döneceğim. Maddi olarak kızımı daha iyi koşullarda büyütmek istiyorum. Ayrıca işe dönmem biraz kafamı dağıtır diye düşünüyorum. Kızım adapte olamazsa bu sürece birakirim orasi ayri. Denemek amaçlı annemle bıraktım fena değillerdi bence. Bebeğimden kısa süre de olsa ayrı kalınca onu çok özledim ve kavuşur kavuşmaz çok mutlu olduk karşılıklı olarak daha kaliteli zaman geçirdik. Belki farklı insanlar görmek, sürekli eve tıkalı kalmamak modumu değiştirir. Kızım için her şeyi yaparım onu çok seviyorum işe dönüyor oluşum onu ihmal edeceğim anlamına gelmez. gerekirse hiç uyumam eksikliğimi hissetmesin❤️ bu arada etrafimdaki calisan arkadaslarim 1 yasindan önce işe dönmeyi öneriyor. Çünkü daha sonra bebek senden hiç ayrılmıyormuş, asla durmuyormuş annesiz.