Seldayorulmaz1 Bebeğim 17 aylık ama hala yürümüyor ayakta duruyor ama adım asla atmıyor hemen kendini yere atıyor oturmak için sadece emekliyor
Poncikkkk Seldayorulmaz1 17-18 aylığa kadar normal öyle yazı okumuştum isterseniz doktora alın bebeğim 1 yaşında daha yürümüyor burda bebek bölümnde yürümemw durumu kilolu olmak ve hızlı emekleme yazıyordu
Aselkusum16 Seldayorulmaz1 hiç canınızı sıkmayın Allah izin verdiği zaman yürür 18 aydan sonra hala yürümüyorsa doktora danışırsınız
P2044 Poncikkkk acanim burada kilolu olmak ve hızlı emeklemek yazmışsınız ya yani kiloluysa ve hızlı emeklerse geç mi kalırmis yürümesi… Benim bebeğim de çok hızlı emekler ve zipsiptir da gerçekten de yürümeye Fırsat kalmıyor hareketten 😍👌🏻 doğrumu anladim
Mirac21mom P2044 benim oğlumda aşırı hareketli 13 aylık öyle bir emekliyorki uçak gibi dikilttiğim zamanda koşmaya çalışıyor bu yüzden yürüyemiyor
Poncikkkk P2044 vala canım burda bebek bölümnde bilgi veriyorlar ya orda yazmıştı orda yazılanı yazdım ne kadar doğrı bilemem bebeğim kiloluydı diyip erken yürüyen bebeklerde varmş evet canım doğru anladın
P2044 Mirac21mom ayy aynen canım ben ve ailem bu çocuk 9 ay da yürür dediler ama öyle hareketli ki ayakta dahi durmuyor hemen birşeyler peşine inip emekleyerek fırıl fırıl gidiyor demek bu da bir etkenmis ❤️ teşekkür ederim
Mirac21mom P2044 evet benim çevremdekilerde hemen yürür diyorlardı ama acelesinden yürüyemiyor😁 ben teşekkür ederim🥰
Pirayeada Benim kızım da yürümüyordu doktor yürüteç önermediği halde aldım iyi ki almışım yürümeye başladı çocuk bazen doktorları dinlememek gerekiyor