SamsunYavuzunAnnesi Fotoğrafları yükleyeceğim. Artık giymeyeceğim için satıyorum. Hepsi çok güzel ve temizdir. Yeni gibi…
SamsunYavuzunAnnesi Nikahımda giydim. Mevlüt için de uygun. Güpürlü çok şık çok severek giydim birkaç özel yerde. 36-38 uygundur. Boyu diz altı. Ben 1.65 boy 56 kiloyum :)
SamsunYavuzunAnnesi Gerçekten çok güzel ve çok temiz. Güpürü öyle güzel ki.. Sayılı özel günde giydim. 250 TL
SamsunYavuzunAnnesi Siyah güpürlü elbise Çok şık çok ağır Diz altı boyu 1.65 boy 55 kilo S-m uyumlu İstememde giymiştim :) birkaç kez daha. Çok da severek en özel yerlerde giyindim. Fiyat 250 TL.. yeni gibidir
SamsunYavuzunAnnesi Kırmızı çok hoş çok asil bir elbise Ütü bile istemez, malı çok güzeldir. Her türkü özel günde çok şık duruyor. Satmaya bile kıyamıyorum. Ama artık kısa giymiyorum o yüzden satıyorum. Boyu dizlerde. S-m beden uyumludur. Fiyat 250 TL
SamsunYavuzunAnnesi Bordo renk, oturmalı blazer ceket Boyu basen kapatır S-m beden uyumlu 1.65 boy 57 kilo Birkaç kez giydim yeni gibidir. Fiyat 250 TL
SamsunYavuzunAnnesi Zumra2505 modeller hiç modası geçmeyen şekilde bu da benim düşüncem. Güpürüyle modeliyle öyle şık ve öyle ağır ki.. temiz hatta tertemiz fiyatı sa ondan.. teşekkürler..
SamsunYavuzunAnnesi Hırka 75 TL Gömlek badi üstü giymelik 50 TL Yeşil yelek, basen kapatır boyda 100 TL