Mom9 sifauzun2 benim ki 1.5aylık iki meme emip 12de yatırırsam gece 4e kadar uyuyo. Saat 6dan öğlene kadar olan uykuları 2şer saat oluyo
Momsnisan sifauzun2 58günlük olduk gündüz nerdeyse uyanmıyo ama akşam üstü 6 7den sonra sürekli mızmız ağlamaklı hele gece 10dan sonra çığlık çığlığa ağlıyor 2ye 3e kadar uyumuyo
Cren Benimki 1.5 aylık 2 satte 3 saate bir uyanan çocuk şimdi saat başı hatta yarım saate bir uyanmaya başladı bazen 5 dk uyuduğu bile oluyor geceler dahada uykusuz oldu 😞
sifauzun2 Yesilanne97 Lylknt01 bu uykusuzluk böyle devam etmez umarım Mom9 seninki çok iyi canım maşşallah
sifauzun2 Yesilanne97 Lylknt01 bu uykusuzluk böyle devam etmez umarım Mom9 seninki çok iyi canım maşşallah Glstn ay anneler ne zaman uyuyor ya şimdi herkez 3 ayı geçsin düzelir diyor ama
gulten-45 Benim de gündüz sık sık uyanıp ağlıyor meme istiyor iş yapamaz oldum normal mi acaba😬 sonra süt çıkmayınca ağlıyo mama veriyorum 🙄
asel_ikra21 bnde ayni durumdayim 1bucuk aylik kizim var gece 4 5 e kadar uyumuyor gunduzleri uyuyor gece ayaktayiz
Momsnisan asel_ikra21 aynı durumdayız bi tek benimki böyle sanıyordum gece 2 3 gibi anca uyuyor taa ki akşam üstü 6 7ye kadar hün içinde topladan 2 saat ayakta uyanık olduğu zamanlar genelde ağlamakla geçiyor hele gece 10dan sonrası çekilmiyo
Mom9 asel_ikra21 uyuyor bazen gaz olursa uykuya zor dalıyor düzeni bozulabiliyor. Ayağının altına masaj yapıyorum uykuya dalıyor o zaman
sumeyyeee93 3 aylık kızım var hiç düzenli değil uykumuz deli olcam 15dk uyuyor her uyanık oldugunda ağlıyor gazlı bi bebek ayrıca reflüsü var 😣 Rabbim yardımcımız olsun ne deyim
Glstn 5 aylik ve halen oyle ilk baslarda gaz dioruz sonra su bu derken su an bes aylik ve halen gece duzgun uyku yok 😏