Tazeanneq Bu insanlar normali mi nedir bu din düşmanlığı. Gördünüz mü bilmiyorum önce İsviçre sonra Hollanda konsolosuk binalari önünde kuran yakmaya başladilar. Bunlar birde sizde medeni ülkeler.. Kendi yaktıkları ateşte yansinlar insnlh🤬🤲
Balkizlarim Tazeanneq Allah bilir gününü ama yakındır gibime geliyor artık Allah’ım sen koru yarabbim 😟 Pislikler. 😠
3yasakadarsifirekran Tazeanneq Siyasetle dini birbirine karıştırıyorlar sanıyorlar ki Dünyada tek müslüman Türkler .
gunbaharrrrr Tazeanneq Bütün dünyanın tek derdi İslam ve müslüman lar olmuş Allah belalarını versin inşallah o yakan elleri kopsun
Tazeanneq Mardin’de bir takım gencte kiliselerde gül dağıtmış 🌹 İnsan neyse karşısına da onu veriyor 👏
GezginPaNDa Ben bu insanları hiç dert etmiyorum çünkü biliyorum ki öbür dünyaya kalmadan bu dünyada fena halde cezalarını çekecekler. Hepsinin başına çeşitli felaketler gelecek
Mihrimahim16 Yaksınlar onların sorunu… Ben önemsemiyorum Çünkü onların Ebedi kalacak yerleri cehennem dır… Allah boşuna yaratmadı cehennemi azgınlıkları kendi sonları olacak önemsemeyin… Biz İslâmîyeti Kendimize bile öğretemedik ki Diğer İnsanlara öğretelim 😔