Tugce_26 1 buçuk aylık bebeğim dün sabahtan beri burnu tıkandı ses geliyo her nefes alışında. ne yapmam lazım
Taelif Tugce_26 serum fizyolojikler var eczaneden alabilirsiniz. Bebeğinizin burnuna damlatıp biraz yüz üstü yatırırsanız akıyor ve hapşırıyor bebek rahatlıyor. Internetten videolara da bakabilirsiniz yenidogan lar için olanlara :)
Smyr35 Tugce_26 ben sadece serum fizyolojik kullanıyorum. Bir kere aspiratörle çektim ama doktorumuz üç aydan önce aspiratör kesinlikle kullanmayın dedi.
Hifanurr Benim oğlumda bi buçuk aylık burnu sabahları kalktığımda tıkanık olmuş oluyo. Burun aspiratörüyle temizliyorum burnunu..
Hlymrt Benim oğlumun da o aylarda tıkanınca dr serumfizyolajik ve aspiratörle açmamı tavsiye etti bir de yastığına 3-4 damla coldmix damlatıyordum mentollü kokusu rahat nefes almasını sağlıyor
Hlymrt Aspiratör kullanmak istemezsen serumu azar azar sıktıktan sonra bebeği dizinin üstünde yüz üstü tut gaz masajı gibi avucunu çukur yaparak hafif hafif sırtına vurabilirsin
Aayse Asla aspiratör kullanma.Doktorum çok uyardı bizide.Nasatol kullandık tamamen bitkisel, xclear okyanus suyu kullandık daha sonra geçti