AselElcin Merhaba; sağlık ocağının verdiği tera d3 vitamini kullanıyoruz 4 gündür ama bebeğim gaz sancısından mahvoldu. Araştırmalarıma göre bebeklerde çok gaz yapan vitaminmiş. Siz ne kullanıyorsunuz? Ocean ve wellcare önerilenler arasında?
Taelif AselElcin Bende oğlum için Ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini hiç kullanmadım. Kabızlık gaz gibi bir sürü sorun yapabiliyormuş çocuklarda ve paraben vs içeriği iyi değil. Ocean da sadece zeytinyağı ve vitamin içeriği var. Tavsiye ederim
sabirsizbebek15 AselElcin aynen berbat bir damla kızıö kakasını yapamamıştı bıraktık rahatladı çocuk şimdi bibacd3 kullanıyoruz probiyotik içeren d vitamini
Omerligunler AselElcin newvit kullanıyorum ben d vitamini olarak sağlık ocaginin verdiğinde paraben var saf zeytinyağ ve d vit içeriyor dr u tavsiye etti yani gaz problemi yasamadik
UmayNaz2019 Bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum 1ay 9 günlüğüz kafamıza göre değiştirsek bişey olur mu ? Kızım geceleri gazdan çok rahatsızlanıyır sam siplex de kullanıyoruz ama geceleri gazdan morarıyır 😔
Elvan125 UmayNaz2019 gaz sorununuz varsa bioaga tavsiye ederim 😊 biz çok faydasıni gördük maşAllah artık kendi atmaya başladı ağızdan 2 ay 20 günlük dün bitti aldirmadim daha
AselElcin Bende wellcare ve ocean arasında kalmştım. Oceandan yana kullandım bakalım umarım bunda bir sorun yaşamayız.
AselElcin Bende wellcare ve ocean arasında kalmştım. Oceandan yana kullandım bakalım umarım bunda bir sorun yaşamayız.