Gkce09 ayazbebek_0 geçmiş olsun bağırsak tepkili alerji öi yoksa cildinde kızarıklık falan da oluyor mu ü
Yildiz52 ayazbebek_0 yani süt yerine kefir ayran yoğurt vermek daha saglikli doktorlar öyle diyor kaç aylik benim oğlumda vardı büyüdükçe geçti 4 yaşında şuan sut zaten sevmiyor ama yoğurt ayaran içiyor bir sokinti yok çok şükür
Ecekuzusu Bizde de var süt alerjisi, bağırsak tepkili bizim kanlı ve mukuslu kaka ile kendini gösterdi doktor yumurta ve süt ürünü tüketmiceksin dedi.
Gkce09 ayazbebek_0 tehlikesi bebekten bebeğe değişir alerji derecesi nedir bilmediğim için birşey diyemem canım ama yine de doktora gidene kadar tüketmeyin. Zaten ufacık bir tepki bile verse tüketmemek lazım 10 ay süt ürünleri tüketemedim sırf kakasında mukus var diye biz de kan bile yoktu kan en büyük belirtisi
Lahe12 Gkce09 bizimde süt et alerjisi var deneme süresindeyiz eti açtık ama biraz kanama oldu sizin nasıl ilerledi bebeğinizin gelişimi nasıldı
Boncugummomy1 Gkce09 Bizde tadimlara başladık. Yoğurt verdigim zaman ağız kenarlarına değdiği zaman benek benek kirmiziliklar oluyor 5 dakika sonra geçiyor. Yani daha midesine gitmeden kizariyo sadece ağız çevresi. Alerji belirtisimidir ?
Gkce09 Lahe12 diyet yapınca kilo alımı normale döndü ben de ilk etle başlamıştım bir sıkıntı olmamıştı süte geçince mukus oldu başa sardık sürekli başa sara sara geçti hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitiyormuş sizinde tez vakitte geçer inşallah 🤲
Gkce09 Boncugummomy1 o genelde çoğu bebekte oluyor kızımda da olmuştu yedikçe alıştı tabi yine de siz bilirsiniz
Gkce09 Lahe12 3 ay diyet yapıp sonunda tadım yapıyorduk alerji olursa tekrar 3 ay diyet yani kızım 2.ayında diyete başladım 5.ayda açtık