Tumes Merhana anneler 2.5 aylik bir bebegim var. Bebegim 20 günlük ten buyana kaka problemi wardi anne sütüyle besleniyor sadece karnina bakıyorum sert degil ama arada ıkınıyor ağlıyor onceden gaz sorunu vardi simdi oda yok ama hala kaka yapmıyor 3 4 farkli doktora göturdum kimi 5 gun yapmazsa gitil.at kimi 2 gun yapmazsa at diyor . En son goturudm anlattim doktora bana duphalac verdi bugün 5 gun ama hala yapmadi . Ikinmasida yok huysuzda degil. Arada yapıyor huysuzluk. Kafam allak bullak ne yapicam bilmiyorum. Zeytinyagida verdim papukla popisi de uyardım yapmadi kilo aliminda sorun yok . Basına gelen varmi bebeginiz kac gun yapmadi kakasini çişini yapıyor surekli.
ipegiminannesi Tumes ben artık uğraşmayı bıraktım canım kendi be zaman isterse benimki çok huysuzluk yapmasına ragmen ben ne yaparsan yapayım yapmıyor fitil atıyorum fitili çıkarıyor devamı yok sonra kendisi yapıyor canı isteyince 😅
Tumes ipegiminannesi ya ben vicdanen bırakamıyorum üzülüyorum yarın baska bir doktora goturucem cok iyi doktormus bakalim.o ne diyecek bize.
ipegiminannesi Tumes ben çok ü,zerine düştüm canım eziyete etmekten başka birşey çıkmadı mı sadece anne sütü alıyor kaka kıvamı cıvık olduğu için yapmamasına bağlıyorum ben bağırsakların tamamen dolmasını bekliyor
Ikraaryaninannesi Ben diyarbakırda yaşıyorum aynı problem başıma geldi çocuğum 5-6 gün arayla kalayı fitil zoruyla yaaptiriyordum en son dicle üniversitesine doçentin yanına kadar gittim rektal olarak ilaç verildi ve bir tane test yapıldı adı distal kolon grafisi neyse bu grafiti çektik normal cıktı en sonda biogaia gaz ilacını aldım düzenli kullanmaya özen gösterdim şükürler olsunki şuan 2 gunde 1 kez yapıyor