Birbebekkkbircicek 3-4 gündür yemek yemiyor eskiden de iştahsızdı zaten videoyla onla bunla yedirirdim şimdi ağlıyor direniyor ağzında tutuyor napıcam ben bu çocukla akıl fikir verin doğdu doğalı iştahsız 😭
Kvsrrr Birbebekkkbircicek benim oğlum da 18 aylık 3 4 gündür bizde de aynı sıkıntı var kahvaltı da sadece kaşar yedi öğlen yemedi akşama doğru çorba içirdim biraz oyunla az önce de kaşık maması yedi zorla. Ya hasta olacak yada bu da bi dönem takmıyorum artık. memeye düştük bakalım ne zaman yemeğe döner kendisi bilir…
ikicocukcokcocuk Birbebekkkbircicek benim kızım da 19 ayına girecek 1aydır aşırı iştahsızlık var kahvaltısını vs çok güzel yapsrdı mamayı nadir içerdi şimdi tam tersi nadir yemek çokca mamays düşkün oldu geçer umarım
Birbebekkkbircicek O öyke yapınca sinir krizi geçiriyorum uyandıktan sonra meyve verirdim vermicem akşama kadar aç kalsın bi denicem böyle bıktım artık😭
momsaylin Birbebekkkbircicek kızıma bir ara kızdım yutuyor oğlanda küçük ya hep sivilaşmis veriyorm direk yutuyor
Mihrimahim16 Elinde kaşık peşinde gezersen hiç yemez. Şuan benim kızımda aynı Sabah kahvaltı yapmadı mesela sadece Aptamil Formül süt içti… Sabah 10 da beslendi şuan Saat 15:50 Ağızına gram lokma koymadı… Zorlamıyorum
Birbebekkkbircicek Mihrimahim16 genel de böyle mi peki benın ki hala püre yiyor bir de meyve verecektim vermicem akşama kadar aç kalsın diye ☹️
Mihrimahim16 @“Meteninannesi21”#p243500 şimdi mama verdim uykulu halde 100 CC içti.. Üzerine gittikce yemez sen sevdiği birşef varsa teklif et ısrar etme bence ben öyle yapıyorum
Birbebekkkbircicek Kvsrrr normalde benim ki de yerdi az çnce tarhana yaptım çok sever daha pişerken istedi yedir diye resmen yaptığı yemek ayırt etmek benımknın emiyor mu bebeğiniz
Mihrimahim16 Birbebekkkbircicek Evet 1 yaş 3 aylık olmasına rağmen 100 ile 120 CC arası 3 sefer besledim… Zorlamadım canım ☺️
Birbebekkkbircicek ikicocukcokcocuk evet ya ne güzel yerdi videoyla da olsa yerdi of of benım kı de tarhana yayla çorbası kuskus dışında yemiyor günde kaç kez mama veriyorsunuz
ikicocukcokcocuk Birbebekkkbircicek Önceden sadece yatacağı da içerdi şimdi gece 3-4 kere kalkıyor mama içiyor yatıyor hepsinde gündüz kahvaltı yok mama öğle uykusunda mama akşam yemeğinde mama ne zmaan düzelir bilmiyorum ama düzelsin artıkya
Birbebekkkbircicek Mihrimahim16 normalde katı gıda yiyor mu benim kı püre yiyor katı şekilde yiyebiliyordunuz mu bu arada hayran kaldım size keşke sizin gibi olabilsem ben stresten kafama gözüme her yerime ağrılar giriyor