ece_arel 23 şubatta Doğum günümüz var ilk yaş günü patron bebekli olucak süslemesiydi pastasıydı 2.000₺ yi buldu resmen 🥲 şimdi geriye ikramlıklar kaldı var mı güzel fikirleriniz ve lütfen basit olsun 50 kişilik hepsini kendim hazırlıycam mecburen yardım edenim yok 🥲
durununannesii01 ece_arel benim de yaklaşık 20.30 misafirim olacak konsepti herseyi bir aydır kendim ayarlıyorum pasta bir tane kendim evde yapacağım bir tane de yaptırıyorum perşembe günü teslim alıp cuma günü kutlama olcak. Bende yanında komşumla beraber yaprak sarma yapacağım onun dışında da elmalı turta, mercimek köftesi, makarna salatası da yapabilirim onda kararsızım bende burda durayım belki öneri gelir 💖
Deletedmom_110 ece_arel hazır A101 böreklerden al kuzum at fırına makarna salatası yap birde cips al dok kaseye mısır patlat bitti gitti
Ekvatoral ece_arel bizim 15 kişiydi. Kısır, Yaprak Sarma, dolma, hazır kuru pasta ( ama enfes tadı ev yapımı gibi ), brownie kurabiye ve çıtır börek vardı. Bizim akşam yemeği gibi evde uğraşmasın kimse diye yaptık.
Alerjikkoala ece_arel 50 kişiye hazırlamanız çok zor olur. Allah yardımcınız olsun.Sodalı börek sarıp buzluğa atabilirsiniz. Bayatlamayan minik kurabiyelerden yapabilirsiniz. Sarma sarıp buzluğa koyabilirsiniz. Ama mutlaka önceden yapılan tariflere bakın yavaş yavaş yaparsınız.
Yesim95 Alerjikkoala o tuzlu kurabiyeden bende yapip koymustum buzluğa ama yok kötü yenmiyor ki tarifte çıkarıp biraz ısıtın yeni gibi olur yaziyordu ama isittim o halde yenmiyo
busrakuzeyy ece_arel Güzel fikirlerim var ama en basiti çikolata topları. 🙈 Tepsi böreği yapabilirsiniz. Yaprak sarmanız varsa hazırda onu pişirin. Birde tuzlu kurabiye.
Yesim95 ece_arel bende arayistayim iki çeşit salata yapacağım bayağı buldum birini seçtim arasından bir tane daha secicem klasik patatesli börek ve tartolet kesin şuan bizimde 4 subatta
Yesim95 Yesim95 tartoletin kurabiyelerini hazir satiliyor alip kremasini süslemesini yapacağım sadece
Aliveannesi96 ece_arel sizin sayınız çokmuş bence market böğrek ve kurabiyelerini değerlendir Mısır cips makarna salatası bu tarz daha kolaya kaç
thecamellia ece_arel poğça, şekilli süslü kurabiye, hazır kekten toplar yaptık pasta süsüne batırdık, arpa şehriyeli salata, kayınvalidemde elmalı kurabıye ve sarma yaptı geceden sararsanız kolay olur
Ezonunannesi20 ece_arel bence kısır makarna salatası tarzı şeyler yapma yani kaşık ya da çatalla yenilmesi gereken şeyleri öyle kalabalık ortamlarda ben sevmiyorum. kurabiye , mercimek köftesi, börek filan yap yeter çocuklar için extra mısır patlatabilirsin mesela
Deletedmom_33 ece_arel Bizimde 6 sında ama 4 ünde kutlayacağım. Menü bu şekilde. Pastayı kendim yapıyorum. Şuan için 300 TL masrafım oldu süslemeler,şeker hamuru vs. Benimde Max 25 kişi misafirim olur •Muhallebili kedi dili pasta •Mercimek köftesi •Kurabiye •Dereotlu poğaça •Havuç ve patates topları •Makarna salatasi veya rus salatası