Denizinannesi52 Kıymalı biber dolması ve cacık yapıcam yanına ne yapsam bilemedim kızlar mercimek çorbası var eşim içmiyor
Feyzosumunannesi Mdngny ahaha bende. Eşim aradı akşama pırasa mi kabak mi dedim kabak dedi karar verildi
Pikapikapikacuuu Denizinannesi52 Erişteli yeşil mercimek çorbası Ispanak yemeği Sarımsaklı yoğurt Turşu Dolma yaptığımda yanına salata yapıyorum canım başka bir şeye gerek duymuyoruz.
Gizemlinaa Denizinannesi52 ezogelin çorbası Patlıcan musakka Pirinç pilavı Salata, havuç tarator Belki birde magnolia yaparım😊
2cocuk_1anne_ Denizinannesi52 birde salata yap canım yeter bence Bende karnı yarık Pilav Salata Yapıcam inşallah 🌸
Ayazinannesiseyda kuccukpremsesinannesi şefin tavasini nasıl yapıyorsunuz tavuk dünyasındaki harika 😁
Ertugrulnannesiii köfte patates verecem fırına pilav çorba. yarını düşünüyorum şimdiden ama onuda buldum😬💃
kuccukpremsesinannesi Ayazinannesiseyda balzamik sirke, soya sosu, sarımsak, zeytinyağı, karabiberi sos yapıp tavukları atıyoruz birkaç saat bekletiyoruz. Birebir aynısı olmuyor ama tad olarak çok benziyo. 😂