MyDarlingSon Kızlar ben sitede oturuyorum site 13 yıllık ama çok oturan olmuş daire de. Duşakabin camı cam değil böyle plastik olanlardan. Ve geldiğimde böylee resmen kireçliydi ne yaptıysam asla arınmıyor çıkmıyor mucizevi bişey varmı bildiğiniz 🥺
yuhumgeliy MyDarlingSon bizim duşakabinde öyle kireç gibi ovalasam da çıkmıyor damla damla su lekeleri duruyor. Bende şurada bekleyeyim belki çare bulurum😂
SetenayCo MyDarlingSon ehehhe açılın ben geldim🤣🤣 Limon tuzunu sıcak suda eritin bir fısfıslı şişeye koyun sıkın. Veya bulaşık süngeriyle kabinin her yerine sürün. Bir süre bekleyin. Kireçlere bay bay. Bana da dua edin 🤣🤣🤣
Balim61 MyDarlingSon bulasik makinesi parlaticisi deneyin.Cama zarar veririmi bilmiyrm ama kireç sokucuyude bi sungere damlatip dusakabindeki kireclerin ustune yikar gbi sürtn. Bazi kirecler kaliplasiyo betn gbi bi görünümü oluyo o hirz tabi ugrasmanz lazm
MyDarlingSon SetenayCo yaaaaa bakk şimdi düşnüyorum da harbiden cayfemlik içindeki kireçleri söküyor dusakabınıde temizler ozmaan of hemen denicem kız sağol yaaaaa🥺🤩 @yuhumgeliy kızzz dene sen. De 😁
yuhumgeliy MyDarlingSon aaa deniycem limon tuzu alayım önce dhdjd dene bakalım işe yararsa bende deniycem 😂
-_-hUysUzvetatlikadin MyDarlingSon porçöz banyo sprey var o cidden baya kireç sabun falan temizliyor o plastik duşakabinde de denedim ardında bulaşık parlatıcı sıktım bezle sildim
Friends baloglusss bunu bende denedim. Banyo, klozet, duşa kabin bal dök yala oldu. İğrenç kokuyor ama muhteşem temizliyor. Ne bir leke, ne bir kireç. Tertemiz oluyor. İnsanın banyosunun temizliği muhteşem hissettiriyor valla😍
Bsttkmrn MyDarlingSon Beyaz sirke en güzel ve doğal çözüm. Biraz su ile karıştırıp sert bir sünger ile ovarak temizliyorum tertemiz oluyor.