Esra13- Merhaba arkadaşlar 🤗 yana yakıla mama sandalyesi bakıyoruz tam beğendim derken yorumlarını okuyup vazgeçiyorum. Kullanıpta memnun kaldığınız özellikleri, markaları paylaşır mısınız? Yeni alacaklara da fikir olsun 🤗🌸
1625goktug Esra13- genelde ikeadaki modeli beğenip kullanıyorlar diye biliyorum ben de çok araştırmıştım onu ama bize hediye geldi diye almadım. Biz fisher price marka kullanıyoruz. Çok da memnunum
MihraTas Esra13- Biz Bigmoon taşınabilir portatif mama sandalyesi aldık. Masaya kolayca sabitleniyor istediğiniz zamanda kolayca çıkıyor her yere de taşınıyor. Çok memnunuz.
portakalcicegi7 Bizde chiko nun tavuklu turuncu bi mama sandalyesi var 5 bin tl şu an piyasası hiç beğenmiyorum avm lerdeki kötü sandalyeler bile daha iyi görünüyor gözüme
Asyalin portakalcicegi7 neden beğenmiyosunuz acaba kullanım bakımından mı sorunlu bende mama sandalyesi arayışındayım o markanın bi ürününü beğendim ama şimdi kafam karıştı
portakalcicegi7 Asyalin çok ağır ,çok yer kaplıyor yatak yapabiliyorsun arkaya doğru artı bi özellik gibi görülse bile saçma gereksiz yani 🤷🏻♀️ben sevmedim