HsMT Merhaba anneler bebeğim 4 aylık gece 1-2 defa kalkan bebeğim günlerdir gece saat başı uyanıyor ve çok zor uyuyor gündüzleri de yatmak istemiyor sürekli kucakta gezmek istiyor yaşayan varmı bu durumu ne zaman geçti bu ataklar
Suleyy HsMT 3. Ayın sonunda başladı 4 ay 13 günlüğüz hala devam ediyo mahvolduk uykusuzluktan yarım saatte bir uyanıyodu şimdi 2 saatte bir bazen hiç uyumuyo beşiğinde gülüyo
Nrn26 3 ay 28 günlüğüz ve 4. Aya girdiğimizden beri bizde bu durumdayız. Gece uykuları bayağı düzenliydi ama şimdi mahvolmuş durumda. Gündüz de kısa kısa uyuyor. Sürekli kucakta durmak istiyor ama sabit kalmak istemiyor sürekli kucakta gezme derdinde. Çok mızmız aynı zamanda. HsMT
asli_asli HsMT bizimki de uyku 3 ay 13 günlük 3 gündür birşey yemiyor biberon tutmuyor beni emmiyor aç olduğu için huysuz ve uyumuyor da
betulszr HsMT 4 ay 17 günlüğüz 3buçuk aylıkken başladı hala devam ediyor. İlk başlarda sürelikli saat başı uyanıyordu belki daha sık. Şimdi 2 saate bir kesin uyanıyor. Ama başta yaşadığımız ağlama krizleri ve emmek istememe durumları sanki giderek azalıyor
HsMT Nrn26 bizimde 3 ay 25 günlükken başladı 4 ay 2 günlüğüz Şuan hala sürüyor galiba bı ay böyle geçecek
Esrbruck asli_asli 3 ay 10 günlük bebeğim uyku yok emmek istemiyor 4 .Ay atagı bu kadar erken başlar mı ben bebeğim hasta mi diye düşünüyorum