CansuReis
Geçtiğimiz ağustos ayında, normal dogum yapmamı bekledim, hastaneye yatışım yapıldı, suni sancı verdiler, agrı eşiğim yüksekmiş ve ben verilen sancıyı hissetmedim.
(Sabah 5.30 da başlanıldı, 12 saat suni sancı aldım. En kötüsü de suni sancıyı doğumhanenin yanındaki bir odada verdiler. Gelen çığlıkla sancı ile doğumhaneye giriyor 10 dk sonra bebek sesi. Ama bende tık yok 😂 )
sonrasında doktorumun yönlendirmesi ve görüşmemiz sonrasında epidural ile sezeryan doğum yaptım. Ben suni sancı aldığım için mi nedir bilmem belden ignenin girişini hissettim sadece. Çok minik bi sızlama gibiydi. Sonra 5 dk sonra ayakların ısınmaya başlayacak denildi. Dedikleri gibi de oldu. Doğum için başlanıldı, evladım doğdu.
Dikişim nakışım yapıldıktan sonra odaya alındım. Serum verildi rahimdeki kasılmaları sonlandırmak için suni sancımın etkisini azaltmak için yani. Sanırım 2*2 litre serum takıldı sabaha kadar ve 3 litre su içtim idrar çıkışı oldu. Ertesi gün ise hafiften agrım oldu, bacaktan bir tane parol iğne yaptılar. Sanırım 12 saat sonra 2.igne yapıldı diğer bacaktan.
bu süreç planlı sezeryanda 2 gün sürerken ben salı saat 17 gibi hastaneye girdim cuma 16 da çıkış ile hadi evinize gidin dediler 😍😂