ElifHazall Bebegim iki ayını doldurdu çok aşırı gazı var flim cektirdik cok gazlı doktor fitil verdi kullandık o gün rahatladı ve sorna yıne aynı oldu maflor zinco metsil kullandık faydasını göremedik en iyi gaz damlası hangisi sizce
Merve5155 ElifHazall biogaiga probiyotik damla ve sab simplex gaz damlası kullanıyorum bebeğim epey rahatladı. Bu ikisi en etkili olanlar. Bir bakın isterseniz 🙏 şifa olsun ♥️
Fatma3460 ElifHazall aynı dert benim oğlum da vardı film çektiler zeynep Kamile gitmiştim neler çektim o gazdan ama şimdi düzeldik eskiye göre çok şükür 🤲 bigaia kullandım bide doktorumuz Nadi night yazmıştı çok iyi geldi bize
Poncikkkk ElifHazall rezene kimyon kaynatıp iç kimyon tohum olsun ben nurve harveys colex te fayda gırdum
Rbi Benimde bebeğim 4 aylık bitmedi gaz sıkıntısı nurse kullandım yok fayda etmiyor çok ağlıyor en etkili ne acaba 🙈🙈
Fatma3460 ElifHazall biz 3buçuk aylık olduk çok şükür eskiye göre baya azaldı doktorumuz bide Nadi night vermişti onunda çok faydası oldu ama tabi ki en iyi ilaç sabretmek bende çok çektim sizi iyi anlıyorum allah yardımcınız olsun ben surekli masaj yapıyorum her yemeğe kimyon atıyorum suyu bile sıcak içiyorum sizin yediklerinizde etkiliyo tabi
ElifHazall Fatma3460 masajın da cok faydası yok gibi suan hiçbisey fayda etmıyor yediklerimede dikkat edıyorum ama şaştım kaldım
Poncikkkk ElifHazall bilmiyorum ama ben tohum halinde kaynatıyordum doktorum bir iki çat kaşığı kadar bebeğe içerebilirsn demişti istersen sende içir
Fatma3460 ElifHazall o zaman siz dediğim damlaları alın inşallah faydası olur karnını sıcak tutun ben de çok çektim sizi anlıyorum