079aslankuzusu Bebeğim 6 aylık yeni başladık aç karna verıyom bir iki saat anne sütü yada ek gıda vermıyorum doğrumu yapıyorum birde su içebilir mi demirden sonra
Elika00 079aslankuzusu evet demirden sonra süt ve süt ürünleri içilmemesi gerekir. Su verebilirsiniz ağzını temizler
TalentedMom 079aslankuzusu portakal suyu verirseniz bir kaç damla demir emilimini artıracaktır çok iyi
Gizem12 079aslankuzusu sadece demir ilanından sonra süt yoğurt peynir gibi şeyler yıkılmez yani soyle diyelim peynir yedin 3 4 saat sonra demiri içersin su içmesinde Bi sıkıntı yoktur ben kendim demir ilacı kullanıyorum hemen üstüne su iciyorum
Sedaalya 079aslankuzusu su verebilirsiniz ama emziriyorsanız eğer bu kadar beklemenize gerek yok ki. Doktorum bana sadece yoğurt falan verme peşinden ama açsa ve emmek istiyorsa emzir tabi ki demişti. 11 aylık kızım bugüne kadar böyle yaptım 9.ay tahlillerinde demiri iyi çıkmıştı.
079aslankuzusu Sedaalya sıralamayı nasıl yapıyosunuz acaba benim bebeğim 9 da kalkıyo mesela 11 de yatıyo onu nasıl yapmalıyım bi türlü kafam almıyo 9da kalktı ilacı verdim bir saat sonra sabah kahvaltısını mı vermeliyim ondan sonra mı emzirmeliyim
079aslankuzusu Sedaalya birde hangi demir ilacını kullanıyorsunuz biz 6 ay yeni basladık demir eksikliği cktı
Sedaalya 079aslankuzusu ben uyandığı gibi vermiyorum çünkü kızım uzun uykudan uyanmış oluyor o yüzden emmek istiyor. Demir ilacını öğlen uykusundan uyandıktan sonra veriyorum altını değiştir oyun oyna falan derken 30-40 dakika geçiyor yemek veriyorum sonra.
Sedaalya 079aslankuzusu Fermix kullanıyoruz biz 4.ayda başladık 1 yaşına kadar devam edicek. 1 yasında ki tahlil sonucuna göre devam yada değil