Schahch Yunus_emre eğer emziriyorsaniz onun için uyaniyordur meme istiyordur benim bebeğim 18 aylikti saat başı uyaniyordu meme için 20 gündür kesmek zorunda kaldım memeden daha düzene girdi çok şükür
ikbalkr Yunus_emre emdiği için ben de çok cektim memeden kesince düzeliyor ilk zamanlar her uyandığında su teklif ettim içti uyudu alışıyorlar merak etme memeden ümidi kesince daha mrme istemiyor
Nsrn1 Yunus_emre ya destekle uyuyordur destek kesilince uyanıyordur, ya ağrısı vardır, ya da sıkılmıştır gün boyu dışarıya vs çıkmadıysa enerjisini tam atamamışsa o yüzden uyanıyordur.
Schahch Miaaveben ilk 4 gün zorlandım su teklif ettim içmedi sonra biraz süt teklif ettim içti arada arada içmedi meme istedi yok oğlum artık falan dedim uyudu tekrar ara ara kalktı verdim sonra alıştı yavaş yavaş ümidini kesince artık istemedi oda
09Mira_ Bende bu postu açacaktım kızım 7 buçuk aylık aç değil ama hep uyanıyor hiç mi hiç uykuyla bağı yok
Boncugummomy1 09Mira_ bizimkide 5 aylik saat basi uyaniyo gece. Tok ama meme istiyo hic boyle yapmazdi 1 haftadir perisan oldum