Meervee3 Kizlarr 3. 5 aylik oğlum bi anda ateşi çıktı hirlamaya başladı acile gittik röntgen çekildi zatürre pnömani başlangıcı dedi dr antibiyotik verdi başına gelen var mı soka uğradım tavsiyelerinizi bekliyorum 😢
PembePelikan Meervee3 benim oğlum 1 aylıkken zatürre geçirdi 10 gün hastanede yattı damardan antibiyotik verdiler dert erme geçiyor Allah beterinden korusun. yatış yapamadılar mı evde mi takip ediliyor
Calikusuuu Böyle bir durumda bu kadar küçük bebeğin yatisini yapmaları gerekiyor çünkü solunumda sorun oluyor nasıl yolladılar sizi anlayamadım
Meervee3 PembePelikan yok yapmadılar acilde baktılar ya antibiyotik toparlar insallah ya şimdilik ateş yok ama
Meervee3 Mrcannesi valla bi anda oldu anlamadım ben hiç ateş çıktı hemej göturduk acilde uzman dr baktı agumentin ile klamer verdi insalalh çabuk toparlar yavrum
Mrcannesi Meervee3 yazın benim oğlum korona oldu ne antibiyotik ne ilaçlar işe yaramadı ateşi düşüremedik 3 gün iğne vuruldu geçti çok korktuk dişte bile ateş olmazdı çocugumda takip et tehlikeli