Deletedmom_62
Eski yazdığım yazıyı kopyaladım.
Şöyleki; ilk sadece gece uykuları için bunu yaptım. Her akşam uykusunun tamamen geldigini anladığımda odaya geçtik. Loş ışıkta 20 sn salla 5 sn dur şeklinde basladım. Durdugumda eger kıpırdanıyorsa tekrar salladım. Bu şekilde iyice mayışana kadar devam ettim. Tam uykuya dalacak moda geldiginde tamamen durdum. Bu ona bak kendi kendine uykuya dalabiliyorsunu hissettirmek içindi. İlk 3 gün bu süreyi değiştirdim. Ertesi gün 20 sn salla 10 sn dur, sonra 10 sn salla 20 sn dur şeklinde. Kıpırtılara göre sallama durma süresini değiştirebilirsiniz ama her uykuya dalacagı sırada durmayı unutmayın. Bu bizde 3 gün sürdü. Sonrasında yataga geçtik birlikte. Pış Pışla uyumamaya basladı bu sefer. İlk gün 49 dk sürdü uykuya dalması ama gün geçtikçe süre azaldı. 5 dk ya kadar düştü.
Geceyi oturttuktan sonra gündüze başladık. Bu şekilde ilerleyerek ikisini de oturdu. Baya bir uzun süre sonra da pışpış ı bıraktık. Aslında artık ben yanındayken uyuyor, bu da Bi destek sayılır. Henüz yataga bırak çık yapamıyoruz ama en azından bacaklarım huzura erdi.
Gece uyandığında da uykuya dönebiliyor. Beşiği hemen yanımda zaten.