burcuo Streptekok Ben yayla çorbası, kıymalı/sade tarhana, sarı mercimek(daha az gaz yapma ihtimalinden dolayı), havuçlu/kerevizli çorba, brokoli çorbası, tavuklu şehriye çorbası falan yapıyorum.
anneyimben- Streptekok mercimek çorbası, yayla çorbası, tarhana çorbası, yüksük çorbası, tavuklu şehriye corbası, sebzeli çorba
Deletedmom_33 Streptekok Cennet çorbası, sarımsaklı un çorbası (yapımı 5 dk, içine maydonoz da koyarsanız farklı bir tat oluyor), kremalı havuç çorbası ve balkabağı çorbası, brokoli çorbası,
hayal_perest Streptekok tarhana çorbası çok faydalı. İçinde hepsi var. Mercimek, ezogelin, yayla, şehriye, domates, etli çorba..
Bsrln Pırasa çorbası Yoğurt çorbası Yayla çorbası Ezip gelin Lebeniye çorbası Mercimek Şehriye çorbası Yüksük çorbası
Streptekok Bsrln teşekkür ederim canım 13 aylik kızım için istedim . Hangisini severek yiyor sizinki:)
Streptekok anneyimben- sebzeli çorbayı nasıl yapıyorsunuz nette çok farklı var hangisini yapacağını şaşırıyor insan
anneyimben- Streptekok hangi sebzeleri kullanacaksam buharda pisiriyorum once. Sonra tencereye koyuyorum tavuk suyu ve su koyuyorum üzerine yoğunluğunu ayarlıyorum. Blendırdan geçiriyorum çok az zeytinyağı koyuyorum birazda tuz. Bir taşımlık kaynatıp kapatıyorum.
Gryffindor Instagram kullanıyorsanız hastalanmayan çocuk sayfasına bakın. Bebekler içim tam dengeli çorba tarifleri var ben hep ordan faydalanıyorum
Ayazinannesiseyda Sebze çorbası bebeğim çok seviyor. Evde ne sebze varsa koyuyorum birkaç yaprak brokoli kırmızı biber sarımsak soğan karnabahar hepsini suda hasliyorum pişmeye yakın şehriye atıyorum ilik suyu atıyorum sonra bizzt bazen kıyma da koyuyorum. Kıymalı tarhana çorbası çok sever kurtarıcı corbamiz her gece iciririm. Kabak çorbası sebze corbalarini Co kseviyo bizimki mercimek çorbası yaparım. Bakliyat çorbası yaparım bu da favorisi mercimek nohut arpa baya bakliyat var içinde köyden geliyo direkt haşla suda bizzt yayla çorbasını hiç sevmiyor onun dışında bu tatları sever