Tuba_01 [silindi] 4 saat de calpol ver canım ağlamasını bekleme derim ben ben bekledim çok ağladı susmadı calpol ile sakinleşip uyuttuk. Çok geçmiş olsun
akillibidikcgty [silindi] Ateş yaşamadık. Huzursuzluk oldu calpol verdik öyle güzelce atlattık. Geçen menenjit ve rota alışı olduk yine ateşimiz olmadı huzursuzluk vardı calpol verdik geçti :)
Mercey01 [silindi] bizde de aşı olmadı biraz huysuzluk oldu ilaç vermedim o yüzden, bebeğinize emiyorsa sık sık emzirin ben öyle yaptım. Bir de hemşiremiz ilk 3 gün ateşini kontrol et demişti. 3 gün kontrol ettim bende.
23062019 Çok stres yapmayın canım ya benim oğlumda oldu hiç bişey vermedim ateşi takip ettim sadece 38 e yükseldi 39 olsaydı calpol verirdim diye düşünüyordum ateşi Yükseldikce soydum üstünü arada ılık bezle sildim terini atlattık ilk geceyi ilaca hemen yüklenmeyin bence bu şekilde çok post var herkes çocğunun bünyesi az çok bilir 🤔
Tuba_01 [silindi] benim hiç ateş olmadı kolunu kaldıramadı bi ara ağrıdığını ordan anladık bi de çok inleyerek ağladı canım o yüzden dedim . Yoksa ateş olsaydı bende vermezdim ateşe çare varda ağrıya yok baya canı yanıyordu gözümüzün önünde
fatmasef bizde ateş yapmadı ağrı da sadece uyku yaptı saat başı ateş ölçtüm en yüksrk 37 çıktı oda ateş değil gereksiz yere ağrı kesşci verip çocuğa zarar vermeyin bence ☺️
[silindi] Mercey01 3 günmü😥 uykusuz geceler desene🤱🏻😂 atee olcerlerdr hep farkli gsoteriyir nasil guvencem bilememdim
Mervemom [silindi] ateşi çıkmadan ilaç verme bizde ateş olmadı emzir sürekli uyku yaptı oğlumda inşallah güzel sorunsuz atlatırsınız
_tospikannesi [silindi] biz ateş yaşamadık canım saat başı ateşine baktım. 37yi geçmedi. O gün sık sık emzirdim en iyi ilaç anne sütü eğer emziriyor isen. Zaten aşıdan sonra uyuduk baya uyandıkça huzursuzdu ama 2gunden sonra geçti. Hemen ilaç verme bence
Mercey01 [silindi] benim kızım gece 1,5-2 saatte bir uyanır bende uyandıkça kontrol ettim geceleri. Sizde uyandıkça kontrol edin isterseniz ☺️ Bende temassız ve koltuk altı ölçer var birbirine çok yakın sonuçlar veriyorlar.
Demiralp60 Mercey01 bizde bugün aşımızı olduk hemen mi ateşi çıkıyor yoksa saat ilerledikçe mi.6 saat oldu iğne olalı... Huzursuzluk ve ağrısı çok fazla
[silindi] Mercey01 sanırım bu gece uyumayacagim korkarm bisi olursa diye😂 sabahtan beri ellermde ates olcerler nobetteym😂