Sura857 Arkadaşlar çok emzirme nin dışında sarılık için yaptığınız bişey oldu mu çok üzülüyorum emmiyor hep uyuyor ne yapabilirim 🥺
SemaEmre05 Sura857 canım elinden geldiği kadar uyandırmaya çalış altını aç ayak altını gıdıkla sarılık uyutur bebeği ben her yarım satte vermeye çalıştım sarılığı ilerlemesin diye uyumamaya çalış miniği emsin annesi
fbetul4270 Sura857 ben alarm kurdum sabahları saat başı geceleri yarım saate bir emzirdim. Birde altın sarılığı çeker dediler vücuduna altın degdirdim. Sarı örtü kullanmayın o sarılığı engellemiyor bir çok kişide gördüm eğer sarılik varsa bile bu örtü yüzünden belli olmuyormuş. Ben sık emzirme ile iki günde hallettim sarılığını. İnşallah sizinde hemen geçer
Sura857 SemaEmre05 ne yapsam uyanmıyor o kadar üzülüyorum ki uyumuyorum yeterki emsin belki emer diye
Svgars Eğer kundaklıysa aç aktif meme emene kadar kundak yapmayın kulakları burdu nu ve ayağı ile oynayın sıkıp kaşıkla yedirin
Sarecee 10 gün önce doğum yaptım taburcu olacakken bebeğimin sarılık olduğunu öğrendik 2 gece hastanede kaldı fototerapi gördü taburcu olduk alt açmalarını beslenme saatine denk getiriyorum ıslak mendille silince uyaniyo ayaklarının altını falan siliyorum yoksa bıraksam saatlerce uyicak bu yöntemle ilerlemedi çok şükür
Ali_kerem23 Valla biz sarılıktan hastaneye yatmıştık her gece uyanmadıgi için ağlıyordum evet doktora götürün ama şekerli su bir iki kaşık gerçekten iyi geldi tavsiye ederim
Sura857 Ali_kerem23 ya bu şekerli su olayı kafamı çok karıştırıyor hemen açıldı mı gözleri ne kadar verdiniz şekerli su hangi oranda karıştırdınız 🥺
AlpEmir Sadece emzirdim,siz böyle yazınca ağladığım günler geldi aklıma.Hepsi geçiyor merak etmeyin.Siz sık sık emzirmeye devam edin🥰 uzamış sarılık da olabilir bizim gibi yine de endişeye kapılmayın her şey geride kalıyor .
HavvaSeyma Sura857 üzülmeyin ben 8 aylık dogum yaptim bebegimde sikinti yoktu ama sarilik yuzunden 17 gün yattık limon gibiydi kendimi yedim bitirdim hastalandim piskolojik olarakda 38 gunde gitti bebekden bebegede degisiyo korkmayin sıkmayin caninizi siz iyi olun oda iyi olur rabbim şifasinı versin bian önce geçer gorunce kendim aklima geldi uzun yazdim kusura bakmayin cok iyi anliyorum sizi🤲
Sinemdrm Benım bebeğimde sarılık olmuşdu emzirdim bende devamlı ama sütün cok az gelıodu gelmıo gibiydi mama verdık ve letli beyaz gün ışığı gibi ışık altında yatırdık evde .