Esra_22 Bebeğim 2.ay 10 günlük siz yastık ne zaman kullandınız şuanlık reflü yatağı kullanıyoruz küçük bi yastığım var bazen kullanıyoruz. Ailede görenlerden kullanma diyorlar kimisi kullan bişi olmaz diyor sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Glrmila Esra_22 ben hic kullanmadim ilk 4 ay reflu yataginda yatti sonrasinda minik bebek yastigi denedim ara ara oda Annemin ille kullan dedigi icin denedim ama bebegimse kabul etmedi ne zaman yastiga koysam kendini yastiktan düşüruyordu. Zorlamadim 1 yasinda hala yastiksiz uyur. Ben cok kullanma taraftari degildim kisa bir sure denedim bebegimse kabul etmedi
Gollik Esra_22 büyük bizim kullandigimiz yastığın ortasını elimle indirip yastığın uzerine yatırıyorum uzun zamandır kızım 3 aylık olmak üzere
Muazselami Esra_22 yastık kullanılmamalı zaten doktorlarda söylüyor bunu sadece ilk ⅘ ay reflü yatağı kullandım suan 18 aylık Yastık hiç kullanmadım yani burnu tıkalıykrn yüksekte yatsın diye koyduğum da bile kabul etmiyordu düz zeminde yatıyordu boğulma riski falan olduğundan önerilmiyor
Mucizegebelik Uzun süren reflü harici yastık kullanmak doğru değilmiş 2 yıl. Biz ilk 3 ay reflü yatağı sonrasında da yastıksız yattık 9 aylığız hala yastıksız yatıyor