ays Merhaba arkadaşlar, bebeğim 5 aylık oldu, kafasında ki konaklar geçmedi. Bazen banyodan önce zeytinyağı sürüyorum ama yok geçmedi. Geçen ay cildiye doktoruna götürdüm mantar olmuş dedi şampuan verdi yine geçmedi. Tatlıyı çok yiyosan yapar demişti tatlıyı da bıraktım hala bir değişiklik yok. Ne yapsam ?
Poyrazcansu ays merhaba konaklarına zeytinyağı sür yarım saat beklet sık dişli tarakla hafif hafif bastırmadan tersine doğru tara hemen geçiyor ılık suyla bide güzel duş ohhh mis 😊😊 ben öyle yaptım bi daha Konak oluşmadı
[silindi] ays Benim kızımda daha önce ilaç ve zeytinyağı işe yaramadı. Forumda bi bayan vazelini sürüp yarım saat bekletin sonra ince sık dişli bi tarakla geri tarayın demişti o gün bugündür yok çok şükür naçizane. 🌸
Tubarven Benim de bebegim haftaya 5 aylik olcak konak olmustu doktorumuz banyodan 1 saat once bebek yagi surup konak taragyla geriye dogru tarayin dedi iki yikamada gecti bide biz sebamed sampuan kullaniyorduk galiba ofa yapiyordu suan sampuanini da degistirdik
Handan57 Tubarven bende uni baby kullanyrm bizdede var konak malesef 2 aydir gitmedi bi türlü zeytin yağı da sürdüm bebe yagida sürdüm
Seybito Bizim de konak problemimiz vardı bende bebek yağı sürüp bekletip konak tarağıyla bastırmadan hafifçe taradım ve mustelanın yeni doğan köpük şampuanı var konak önleyici kesinlikle tavsiyemdir bir daha da olmadı 🤗