GulsahIrmak Hanımlar bebeğim 3,5 aylık ve meme reddi yaşıyorum ilk Anneliğim ne yapmalıyım bilemedim tecrübeli anneler bilgi verebilir mi?
Tugbabektas GulsahIrmak ayakta emzir aspiratörü aç onun sesi ane karnındaki sese yakın ısıgı kapat mutfakta yürü sadece ben o sekilde yapabiliyorum birde birlikte dusa girip öyle emzir diyorlar obu henüz denemedim
GulsahIrmak Melis2015 ama aç kalıyor çok uzun süre geçiyor kucağıma alıyorum emzirmek için biraz emip bırakıp duruyor çok az emiyor yani bilmiyorum böyle olur mu uzun süre aç kalmış oluyor 😞
Gzdgkc GulsahIrmak benimde bebeğim 4 aylık şu an. Meme emmek istemiyor sadece uyurken vermeye çalışıyorum. Sütümün çok olmaması nedeniyle meme reddi yaptı diye düşünüyorum. Süt arttırıcı çaylar içebilirsiniz. Eğer süt artarsa meme reddi azalıyor diyorlar
Melis2015 GulsahIrmak her uykuda alıyordu benimki bnde korkuyordum aç kalıyor diye ama yapacak bişey yok o ay az kilo almıştı uyurken emdgine şükrettim emmeyende oluyormuş biberon kullanrsa sağıp vereblrsiniz birde öyle deneyin