Bahar47 Ama bebeğim süt içmiyor Kafayı yemek üzereyim hastaneye götürsem mi acaba 5 6 saat nasıl aç duruyor anlamıyorum. Benim gibi olan var mı nasıl yapiyorsunuz
ezehraa Bahar47 Ela41 kızlar doktora götürün benim kızımda ağlamaya başlamıştı memede falan idrar yolunda enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyo şimdi daha iyi gibi ama geçmedi galiba tekrar tahlil yaptırcam. İhmal etmeyin. Birde çok kusuyordu fışkırarak.
Ela41 Bızde 3 ay 3 gunluyuz emmeyı ıstemıyo saatlerce uyku gecıslerınde emzırıyorum oda yetıyomu bılmıyorum meme reddı yasıyorum 20 gundur falan cok zor rabbım kolaylık versın bıze bebışlerımızede saglık bol iştah🥰😥
Bahar47 Ela41 daha önce de post açmıştım siz yorum yaomistiniz duzelmemis sizin de demek doktora mi gotursek acaba idrar yolu enfeksiyonu da estahsizlik yapıyormuş acaba öyle bı şey mi oldu ,:((
Ecemnr7 Ela41 bizimde az emme yeni başladı çişli bez sayımızda azaldı korkuyorum siz de bez sayısı azaldı mı
Ela41 Bahar47 dun doktora gıttım 4 ayda iştahsızlık daha cok olur dedı eger cok uzun olursa tahlıl yaparız dedı hem gaz sorunu hem meme reddı cok zor
Seros Bizde 3 aylığz eskisi kdr uzun emmiyor ama fark ettim pamukcuk olmuş biraz hemen temizledim oda engel olurmuş ıstaha
Ecemnr7 Ela41 bizde de enfeksiyon vardı geçti yeni ama idrarda azalma yeni başladı tekrardan enfeksiyonsa kaldıramam ya hastanede yattık o kadar of psikolojim bozluyor düşündükçe
Ecemnr7 Ela41 bizde de enfeksiyon vardı geçti yeni ama idrarda azalma yeni başladı tekrardan enfeksiyonsa kaldıramam ya hastanede yattık o kadar of psikolojim bozluyor düşündükçe