Herkese merhaba 🌺
Oğlum 6 aylıkken post açmıştım hiç durmuyo sürekli mızırdanıyo diye şuan 9 aylık oldu çok şükür daha iyi en azından oyuncaklarla oynuyoruz vs. Fakat şöyle bir sorunum var gündüz 2 uyku yapiyo ve uyku araları 2-2 buçuk saat. Benim dışarda isim olduğu zaman uyaninca hemen yedirip çıkarıyorum ki diğer uyku saatine evde olalım. Fakat dışarda isim uzuyo ya da daha fazla vakit geçirmek istiyorum mesela oğlumu oyun gruplarına götürmek istiyorum parka vs. ama uyku saati yaklaşınca asla asla durmuyo arabasında uyumuyo ve kosarcasina eve dönüyoruz aşırı stres olmuş şekilde. Biryere oturuyoruz oyuncak veriyoruz mama sandalyesinde yok durmuyo, parkta durmuyo kucakta durmuyo bana akıl verin dışarda nasıl verimli zaman geçirebiliriz arabasında nasıl uyumasini sağlarım ? Hani bazen yaziyosunuz ya parktan eve sokamiyorum diye inanın iple çekiyorum yeter ki dışarda zaman gecirelim dursun alışsın. Siz nasıl yapıyorsunuz ilerleyen zamanlarda durur mu gene uykusu gelince huysuzlanir mi yoksa oyuna gezmeye ayak uydurur mu ☹️