Edanur57 Merhaba anneler bebegim 4 aylık ve sağlık ocağı VEGAFERON diye bi damla verdi kullanan varmi ne kadar gerekli acaba ?
Aysegul93 Edanur57 demir ilacı oldukça gerekli bir damla ama doktorlar onu tavsiye etmiyor içeriğinde paraben var
Nese-161711 Edanur57 sakın verme bende iki hafta önce o marka Kan ilacını verdim bebeğime araştırmadan kabızlık huysuzluk uykusuzluk yaptı bebeğime ocean microfer markasını aldık çok memnun kaldım
Zeynosileannis Edanur57 Ben onu kullandım. Şimdi alt iki dişinde siyah lekeler var. Vermeyin başka bir şey alın 😔
Polannem Edanur57 bebeğime de aynı damlayı verdiler hemşire kabızlık huysuzluk yapabilir ama sonradan alışır heralde bilmiyorum bende çocuklarıma kullanmadım dedi. Bunu duyup saf gibi kullanamazdım. Bestiron damla aldım önerenler olmuştu. Henüz kullanmadım ama
BabyCakir1 1 yaşına kadar kullanmamızı öneriyor doktorlar sağlık ocağının verdiği damla hem kabız yapıyor ve ağızda renk bırakıyor diye duymuştum, ocean demir kullanabilirsin bende doktor tavsiyesi üzerine onu kullanıyorum
Yusufhamza71 Nese-161711 gerçekten huzursuzlukla alakası vrmı acaba bnada cok oldu verdıler hep unuttım 3 gündur verıyorum 3 gundurde uyku yok oglumda normlde gündüz cok guzel uyuyordu
Nese-161711 Yusufhamza71 bizde huzursuzluk uykuya dalamama ve kabızlık yaptı bıraktık ocean marka aldık