Ronesans benim bebeğim evleri ayirdigimizda 6,5, resmi olarak boşandığımızda 9 aylıktı şimdi 13 aylık. Benim de en çok araştırdığım konu buydu; hakim kalma ibaresini en erken 3 yaşında ekliyor. Biz anlaşmalı boşandık mahkemeye sunulan protokolün mahkeme esnasında karara dönüştürülmesi doğal olarak hakimin inisiyatifine bağlı. Biz uzak şehirlerde olduğumuzdan kalmasını istiyorum diye eklemişti protokole. Hakim direkt henüz bebek olduğu için kalma ibaresini çıkarıyorum 3 yaşında geldiğinde kendi aranızda bu konuda anlaşırsınız ama o yaşa kadar olmaz dedi. Mahkeme bitince sen göstermezsin çocuğu itiraz edicem gibi şeyler söyledi. Ben de ilk başta biraz inatlastım doğal olarak biraz da yansıttım. Ben inatlastikca o daha çok üzerine düşüyordu. Ama sonra çocuğum benim yanımda, benimle büyüyor diyerek zaman geçtikçe kendimi rahatlattım. Böylelikle görmüş almak istiyormuş konularına takilmamaya başladım. Benim takmadigimi gördükçe o da daha rahat davranmaya başladı. Ve herşey zamanla daha da rayına oturacak herkes yollarında ilerlemeye başladıkça bu konular daha az sorun olmaya başlayacak. Buna emin ol, ben o kadar takıyordum ki boşuna yıpratmışım kendimi. Çocuk da senin yanında büyüyeceği için hem kimin ne olduğunu görecek zaten hem de karşı taraf için gözden ırak olan gönülden de ırak olur.. sen içini ferah tut, anne olmak farklı bizim önceliğimiz çocuğumuz olduğu için Allah yardım eder 🙏😊