HerseyibilenAnneee Uyku da sıkıntı olur mu ? 10 11 de uyuyan çocuğum gece 3 e kadar oturuyo ve yine ağlatarak uyutuyorum gündüz tek uyku yapıyor mama reddi var
salakmisincemilee HerseyibilenAnneee aynilarini yasiyoruz su an hala ayagimda ve gozunden.uyku.akmasina ragmen uyumayi reddediyor kahvalti yaptiramiyorum ve cok sinirli istedigi olmayinca ciglik atmaya basliyor
MelisT HerseyibilenAnneee Bütün düzeni şaşar emin olun 🥺 Çocuklarımız için çok zor süreçlerne olduğunu anlamlandıramadıkları bir çok şey yaşıyorlar büyürken keza bizim içinde öyle.. Klasik olacak belki ama “GEÇİYOR”😊 sadece bolca sabıra ve anlayışa ihtiyacınız var hepsi bir süre sonra geçiyor eski düzenine geri dönüyor merak etmeyin 🌸💕
Momylion HerseyibilenAnneee 11 aylık oğlum bu ara uykuları o kadar değişti ki bide uykuya direniyor resmen gözü kapalı ama zor uyutuyorum 1 yaş sendromu diye düşündüm bnde istahinda azalma var severek yediği şeyleri diliyle itiyor şimdi ve sürekli bana bitişik yaşamak istiyor 😂 hep yanında olcam illa :)
Elisa34 HerseyibilenAnneee kızımda yeni yaşına girdi gündüz arada tek uyku yapıyo gecede saat başı uyanıyo
HerseyibilenAnneee salakmisincemilee bu ara gerçekten çok yordu beni kıyamıyorum öyle ağlatmaya ama artık gün için de o kadar başım ağrıyor ki uykusuzluktan bide üstüne hamileyim rabbim yardımcımız olsun
HerseyibilenAnneee MelisT kesin geçecekse ben sabretmeye hazırım ama bu ara bütün dengesi bozuldu yavrumun kıyamıyorum ağlatmaya tamam uyumasın diyorum 2 oluyor 3 oluyor hala ayakta bugün artık ağlattım ağlayarak uyudu ama vicdanım işte…
salakmisincemilee HerseyibilenAnneee valla beni son 5aydir mahvetti kizim sagolsun gecenin bi yarisina kadar oturuyoruz biz de tek uyku yapiyoruz ama inanilmaz direniyor uykuya son 4 5 gundur bi duzen oturtmustum bugun yine iptal oldu gec uyudugu icin gec uyanmak isteyecek sabah erken kaldirdigimda hep aglayacak uyumak isteyecek ben de ise gidiyorum o yuzden cok zorlaniyorum
MelisT HerseyibilenAnneee Geçicek emin olun🌸 Bişeyleri ona zorla yaptırdıktan sonra vicdan azabı çekiyoruz biliyorum ama bizde insanız bazen sabredemeyebiliyoruz ama çok fazla üstüne gitmeyin çoook uzun süren süreçler değil ara ara böyle olup tekrar düzeliyorlar 😊