Dunyambaris Nesibe_bztp başta ben de kullandım onları çocuğum çok or kaka yapıyordu. Uzun süredir similac kullaniyorum. Artık her gün çok kolay bı şekilde kaka yapıyor ve mutlu. Bebeğim 3.5 aylik
Rabis_003 Anneyim2709 o zaman beneğiniz kolik değil kolik olsa idi anlardınız denemediğim hiçbir mama gaz damlası probiyotik kalmadı kolik bir bebek ise hiçbirşey fayda etmiyor
Mrvcnr Sedagst Conformil sadece eczanelerde mi var. Ben gece yatmadan aptamil veriyorum fakat gece gazı oluyor civilde falan conformil görmedim ben hiç
babystarzzz maniera ben 4 kutu kullandım maalesef benim bebeğime hiç yaramadı.. hem bebeğim sevmedi hem de baya gaz yaptı.
MA1611 Nesibe_bztp Bizde sma ve hip gaz ve kabız yaptı bebelac gold cok faydasını görmüştk denemediyseniz mutlaka denemelisiniz bence
Momsgirl16 Haninannesi Bende frisolac kullanmiştim. Gaz ve kaka sorunu ortadan kalkmişti fakat bebeğimin kilo alimi baya azalmişti.
Aden_bebek Bir mamanın iyi gelip gelmeyeceğini anlamak için 2 hafta denemen gerek. İlk günler özellikle gazı artacaktır endişelenmeyin. Biz doğduğumuzdan beri gazlıyız. Şuan 7 aylık olduk. Aptamil comformil bizim çözüm mamamız oldu.
sibelogz Nesibe_bztp mrb biz aptami kullnyrdk ve benm oğlum aşırı gazlı çocuktu komikti resmn ypmdgm kullnmdgm damla kalmsmti en son mamayı degstm bebelac gectm 4 aylik şuan ve şükür artk eskisi gbi değil Kndisi ckryr çoğu zmn tabı çocuktan çocuğa fark eder ama bnce bunu bir deneyin derim
Caglabaki Nesibe_bztp aptamilin CONFORMİL serisi var gazlı bebekler için mutlaka deneyin benim kızım 5aylık çok gazlıydı bu mamayı içince kendi gazını çıkartabiliyordu
Melikekader1 Nesibe_bztp o kabız yapıyor bizde de aynı şekilde oldu 4 mama denedik hipp sma golden coat keçi sütü en sonunda aptamilde bulduk çözümü gaz yapıyor mu evet ama zaten acayip gazlı bi bebekti değişen bir durum olmadı artırmadı yani bizde gözlemdiğim kadarıyla
Mercannd GizZzZzz kaç aylıkken içine zeytinyağı katabiliyoruz acaba bilginiz var mı kaç aylık bebisiniz