Wolverine gullsahb Ah güzel yavrum. Ben elimden geleni yaptım senin için ♥️ lütfen anneler az çok demeden bağış yapalım, yavrumuzu ilacına kavusturalim.
Cik gullsahb üstte kalsın allah evlatlarımıza sağlık versin şifa versin bu yavruyada inş tez zamanda toplanır miktar
gullsahb Bir çocuğun kurtulması sizin elinizde lütfen destek olun Mehmet Ayazın zamanı kalmadı lüften yaşıtları gibi oda koşup oynasın yaramazlıklar yapsın lüften elinzden ne geliyorsa
gullsahb Mehmet Ayaz kilo almaması için aç kalan bir çocuk sizler çocugunuz su içse mutlu oluyorsunuz bende bir anneyim Allah kimseye yaşatmasın evlatlarımızla sınanmayalım lütfen 10 20 30 lira ne ki
gullsahb Tecrubelianne Allah rası olsun kesenize bereket Allahın izniyle inşallah son düzlükte ve zamanı çok az herkese yardımını bekliyoruz
gullsahb Mehmet Ayaza küçük bir mevlanız hayatına dokunup ona bir yaşam sunucak bu iyilik zincirine sizde dahil olurmusunuz az çok demeyin imkanız yoksa çevrenizden yardımlar toplayarakta destek olabilirsiniz
Pateteslimanti Rabbim şifasını versin bende gönderdim az çok dememek lazım öyle böyle birikecek inşallah 🙏🌸
gullsahb Wolverine Allah razı olsun kesenize bereket Allahın ve sizlerin sayesinde kavuşacak ilacına yavrumuzda
Wolverine ✨✨ Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil. Mehmet Ayaz senin cocugun da olabilirdi. O annenin feryadını, bu yavrunun çektiği acıları düşünün ☹️
gullsahb Wolverine Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah çok zor kilo almaması için aç uyuyan bir çocuk bir anne evladını bilerek aç bırakmak zorunda kalıyor en basiti bu ki bizlere ne kadar ağır geliyor
gullsahb Cik Allahın izniyle inş çok zor Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın imkanı kısıtlı olan birilerinin para toplaması o kadar zor ki bu mevla çok yüksek Rabbim tüm bebeklerimizi korusun