Bebegm 6bucuk aylik ek gidaya gectik tadimlari yaptim ama ark hergun kahvaltifa yumurta ver yumurtali kahvakti hazirla aksam yogurt ver ve yedinci ayina girceksij 2 ana 2 ara ogun yap diyor doktor 1 yasina kadr mama ana besini ek gida ile doymucaj sadece tatcak dedi hergun nasil yumurta yesin bu cocuk temmuzun sicaginda yumurtami vercem tmam tabkide faydali suandaki knu fayda zarar yara degil zaten sormak istedigim siz nasil ilerlediniz daha taneli seyler yemiyir bir tabak bitirmiyor birde ben mi sorunluyum yoksa herkesmi duzgun bazn ole durum oluyrki tek bakiyrm cocuga ara sira annem geliyor yorgn oluyrm evladim tbkide ac birakmicam ama uyandgmzda kahvalti hazirlayamyrm bende uyuyrm onnla brlkte e agliyr aciktim dye o sirada mama yapip onu veriyrm e tbi kahvalti ogunu atlams oluyr yada aksam yogurt aksamustu veryrm yada cocuk uyuyr mesela yogirt veremyrk cnku uyku duzenmz yok bizim hicmi isiniz olmuyr mesela hergn duzenli veryrsnz bgun parka gttk yanimda tasidim yogurt brokoliyi vereym dye cocuk uyudu mama verip gtmstm ara ogun olrk hemde ilk tadim olarak vereym dedm ama uyudu eve gelince uyanncda mama dedi tabi mama verdm bir bir bucuk saat snra veryrm ek gidayi verdm yemedi yani siz ek gida tecrubelerinizi yazarmisiniz ek gida dennce kimi bildigin cocugu sofraya otrtp yemek yediriyo mama vermiyo ek gida bumudur yoksa ek gida herseyn tadindan biraz biraz baktirmak ve sevdgi seyi bilirsin vere vere snrda ondan mi vermek doymuck sekilde . Yada mesela sabah biyere gtcek oluyrz disrda yumurta labne nasl vercm ben bu cocuga biri aciklayablrmi