O-zge09 Anneler bebeğin de boğmaca tipi öksürük , hırıltı yaşayan var mı? Benim bebeğim de hırıltı ve boğulurcasona öksürük var :(
hazalzehra00 O-zge09 kaç aylık benim oğlumda öyle çok korkuyorum hastanede de birşey çıkmadı acile gçtürdüm ağrı kwsici verdi normal dpktora randevu bulamadım
Neziha122 O-zge09 benim kızımda öksürürken boğulacak gibi oldu 2. 3 kere nefesi tıkandı resmen doktor a götürdüm covit testi yaptı pozitif çıktı öksürük şurubu yazdı
Alya_7 Benim Kızımda oldu geçen ay acile götürdük hava verdiler dolmuştu göğsü falan nefesi bile hızlı alıp vermeye başlamıştı sonrasında 10 gün ventolin ve cortair kullandık çok şükür hemen etkisini gösterdi
O-zge09 Alya_7 bize de doktor aynılarını verdi evde cihaz alıp veriyoruz ama sanki daha çok arttı daha fazla öksürmeye başladı, bebeğim de nefes alırken burnu tıkalı emerken felan çok belli yani
O-zge09 Neziha122 bize öyle birşey söylemedi ama bu uzun zamandır var öksürük ara ara oluyordu hatta bu rsv virüsü var onunla aynı gibi sanki bu iki gündür çok arttı 😔