Gamzelina Kızlar botoks yaptırmak istiyorum yaptıran ve memnun olanlar yazabilirmi etkisi oluyormu alın çizgilerim mevcut kac arası çizgim rahatsız oluyorum
Laydaren Gamzelina Ben çeneme yaptırmıştım. Ama benim uyurken diş sıkmam vardı doktor önerisiydi :) etkisi geçici. Bir zaman sonra eriyor. Tekrarlamanız gerekiyor. Yaptırdığınız yer de önemli bu arada. Yüzünde kalıp gibi kalan kişiler de çok var.
Cocolingo Gamzelina Son 1 yıldır 6-7 ayda bir yaptırıyorum retinollede desteklerseniz daha uzun bile gidiyor, çok memnunum
Sldmrt Gamzelina bende yaptırmayı düşünüyordum sonra botoksun tutmama ihtimali olduğunu öğrenince vazgeçtim. Ama yaptırıp memnun olan çok insan var
Rika Gamzelina masseter ve kas arasi,alin,goz kenari yaptiriyorum. Bende kirisik yok 30 yasindayim. Kirisikligim cikmasin diye yaptiriyorum. Dyspot yaptirdigimda memnun kalmadim, allergan daha iyi tuttu
Cocolingo Gamzelina ilk gün iğnenin girdiği yerde çok minik kızarıklık oldu nokta kadar onun dışında kızarma morarma yaşamadım
Cocolingo cheesecake benim henüz kaz ayağım yok ince çizgiler belirmeye başlayınca yaptırdım mimik olmadığı için kaz ayağıda oluşmuyor ama ablamda yaptırıyor onun kazayakları vardı artık yok ☺️
Cocolingo cheesecake piyasada çok fazla sahte bakanlık onayı olmayan botox var tek verebileceğim öneri yaptırırken markasını mutlaka sorun, Fda onaylı sadece iki botox var bunlar Allergan ve İpsen Dysport, diğer markalardan kaçının.
tatlismelegim Rika masseter yüzünüzü inceltti mi ben de çok istiyorum fakat bir kaç kişi somra o bölgede sarkma yaşadığını söyleyince vazgçetim
Momspars Kızlar emzirirken botoks yaptırıyor musunuz ? Bazıları sorun olmaz diyor bazıları bebeğe sıkıntı diyor
tatlismelegim Momspars direk kana karışan birşey zaten gittiğiniz yerde emziren anne olduğunuzu söylediğinizde yapmıyorlar
Dsds0109 Ben yaptırdım valla güzel oldu ama ifadem yok ya kızamıyorum Kaşımı kaldıramıyorum Beton döktüler sanki yüzüme Tamam kırışık yok ama Hiç bişey yok yani 😄😄😄 Çocuğuma hayır bunu yapma tehlikeli kızıyorum bak diyorum Ama kızamıyorum Çünkü kaşlarım benim değil sanki çatamıyorım ya😃
Rika tatlismelegim yillardir yaptiriyorum dis sikmadan dolayi sarkma falan olmadi. İnceltiyor fakat bisektomi kadar etkisi yok. Hafif ovallik veriyor. Fakat antrikot gibi sert bir et ya da tost gibi sert seyler yerken cok yoruyor masseter botoxu