Zynpmom Kızlar ev alamıyoruz . Orta gelirli bize uymuyor . 2 el konut için faizleri bekliyoruz ama onda da yine 1.500.000 TL lik ev için 500-600 kredi izini var ise yine hayal olacak . Eşim Eminevim vs düşünmüş . Buralardan ev alan eden var mı siz olur etrafınızdaki olur ? En geç ne kadar ayda ev çıkar mesela mantıklı mıdır sizce taksitleri yüksek tutsak falan peşinat çok versek çabuk çıkar mı?
Tecrubelianne Zynpmom paraniz gider ben hic guvenmiyorum onalara dolandirilan cok insan var bizdede ayni dert var allahim hayirlisiniz nasip etsin insallah birgun bizde ev sahibi oluruz🤲
gunbaharrrrr Zynpmom eminevim den bizzat abim aldı 2 kez bir sorun yasamadi bir evim diye de bir yer var bunlar güvenilir diye biliyorum taksidi bütçenize göre ayarlıyorsunuz
3yasakadarsifirekran Zynpmom Kardeşim Emin evimden araba aldı sıkıntı yaşamadı. Ama arkadaşım ev için girdi 5 sene çıkmayınca parasını geri aldı.
ssari1903 Zynpmom emin evimden yengem ev aldı ama nasıl aldı kuralı sisteme girdi0-36 ay arasına 26. Ayda yengeme çıktı ama 300 bin tllik girdiği ev için şuanda 1 milyon500 bin tş isteniyor oda mecburen araba aldı ev alamadı
Zynpmom Tecrubelianne gunbaharrrrr 3yasakadarsifirekran Kızlar kafam karıştı kiminiz dolandırıldı demiş kiminiz aldı falan . Korktum şimdi elde avucta olanda giderse ömür billah alamayız valla. Ya şuan yüklü kredi çekmeye imkan olmadığı için buna mi başvursak dedik
Tecrubelianne gunbaharrrrr biraz detay verirmisiniz bizim bintanidik dolandirildi o yuzden gvenemiyorum işleyiş nasil ilerliyor
Taze_aannee ssari1903 araba almasına izin verdiler mi ? Ben de şuan aynı durumdayım arabaya çeviremezsiniz diyorlar
3yasakadarsifirekran Zynpmom Araba almak mantıklı ama ev almak mantıklı değil ev çıkana kadar fiyatlar artıyor iki ucu bklu değnek aslında
Taze_annecik Zynpmom size sıra gelecekte evi bide siz bulucaksiniz biz eşimle gidip konuşmustuk kafamıza yatmayan seyler oldu vazgeçtik. Kredi çektik araba filan sattık aldık çok şükür. Sonrasında çok kez aradılar
madrefelice Benimde ablam eminevimden ev aldı ama bu sistemler eskiden mantıklıydı şimdi kira öder gibi beş on yıl taksit ödüyorsunuz kura size ne zaman çıkarsa bir aydada çıkabilir on yıl sonrada o yüzden para değer kaybeder diye düşünüyorum zira bir günde eve arabaya zam geliyor
2-prensannesi Zynpmom biz birevim den araba almıştık ödeme miktarını,kaç ay olacak,kaç kişilik grup olacak hepsini siz belirliyorsunuz 3 ayda bir kura oluyor eğer ilk başta yüksek bir ödeme yaparsanız ilk 3 kuradan birinde çıkma ihtimaliniz oluyor
Masalikra1 Zynpmom sakın yanasmayin sakinn emin evim para filan vermiyorr dolandırıcılar. Dayim.yazildi verdiği peşinat yandı gitti
ssari1903 Taze_aannee evet izin verdiler çevirebilirsiniz aslında direk müşteri hizmetlerni arayın isterseniz
1625goktug Zynpmom bizde emin evim aracılığı ile ev aldık. Önden peşinatı fazla ve taksit tutarlarını fazla verdik bizden aylar önce yazılan insanlardan önce çıktı bize kura da ev. Bir araştırmanızı öneririm çok da güvenilir
Mervis41 Zynpmom Benim ailem zamanında birevime başvurdu pandemiyi bahane ettiler kura çekmediler ailemde ki herkes parasını geri almak istedi fakat kesinti yapacaklarını söylediler yani anlayacağınız güven yok ve siz para yatırdığınız her an dış piyasa artıyor bu sefer sizinse yatırım miktarınızı artırmasınız gerekecek ailem şu an davalık süreç mahkemede
2prnses1prens Zynpmom bizde siz gibi doluya koyuyoruz almıyo boşa koyuyoruz dolmuyo ama eminevime güvenmeyin derim elinizdekide gitmesin
Miniminnoss Bu eminevim gibi sistemdenden ev alicaksaniz bence oturdugunuz evin kira olmamasi lazim hem oraya hem oraya cok zor 2. Si gecen ay gorustuk kadin acik açık burayi gün yapiyosun gibi dusun misal 1 milyona grcen 200 bin pesinat vercen aylik 5 bin oduycen seni 1 milyon icin ornek 120 kislik bi guruba aliyorum her ay o 120 kisi taksitiyle 120 kisoden 1 ine ev aliyo dedi hemende cikabilir 1 sene sonrada 3 sene sonrada direk su tarihte aliyim yok sans isi dedi Allah hepimizin yardimcisi olsun