EsrAren Kızlar lavman yapıyor musunuz bebeklere ben ne yaptıysam bu kabızlık geçmiyor bebeğimin huyu değişti resmen en son yine lavmanla kaka yaptırdık alıştırmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum artık kafayı yicem bennn yardım nolurr
Olimbonii EsrAren Lavman yerine enjektore 2 cc saf zeytinyagi cekip makattan içeri sıkıyorum yapıyor ama her zaman yapmiyorum zaten bebeğim cok asiri kabız olmuyor cok zorda kaldığımda yapiyorum
Elif26__ EsrAren kulak çöpünü zeytınyaga batır iyice emsın üç dört kere poposuna batır çek yada çok küçük sabun parçası al zeytınyaga batır poposunda ıcerı sok ıkısıde beş dakıkaya çıkartıyor
EsrAren Olimbonii gerçekten yedirmediğim yapmadığım şey kalmadı ne yapacağımı şaşırdım artık geçmiyor hiç bi türlü bi zararı olur mu ki zeytinyağın acaba
Olimbonii EsrAren yok saf zeytinyağı ama hic bir zarari yok benm bebegim makati dar dogdu yapamiyordu 2 ay o sekilde yaptirdim surekli olmasada suan kendiliginden yapiyor çok şükür
Olimbonii EsrAren enjektorle sıkarken iceri gittiğine emin olun ve bikere kullandığın enjektoru daha kullanma direk cope bakteri olusturur beklerse tekrar kullanılırsa aklinizda bulunsun