Lily_potter
Merhabalar. Bandırma’da Opr.Dr.Mesut Kaçar var çocuk cerrahı. Oğlum 3 aylık biz onunla görüştük 2000 TL ücreti ve muayenesi çok temiz ve başarılı bulduk 👏🏻 Bir çok kişiden olumlu yorumlar aldık. Mesafe sorun etmezseniz bence size Edremit’ten Buraya gelmek daha az maliyetli olur. Bir krem ismi veriyor gelmeden 1 saat önce sür pipisine üstüne poşet koy dedi. Ben temiz olsun diye buzdolabı poşeti koyacam. Eğer altını pisletirse temizle altını poşeti tekrar koy kapa dedi. Yanına gidince de bir iğnesini yapıp lokal anestezi verecekmiş. O kremde iğnenin acısını duymaması için. Dikişli yapıyorum dikişleri almıyoruz kendiliğinden eriyor dedi. 2 hafta sonrasına kontörle gelirsiniz dedi. Sünnet sonrası için yapılacakları olunca konuşuruz dedi. Araya perde koyuyorum eğer huzursuzlanırsa emzirirsin dedi rahat olması açısından iğneyi yapıp 15 dk bekleme süresinde ben emzirmeyen düşünüyorum yeterli olur. Biberon tutuyorsa zaten sıkıntı yok. Sağıp verirsin diye konuştuk. Hiç ağlamaz demiyorum dedi çocuğun huzursuzlanması elbet olur. Ama yaptığı yerde duvarlarda stickerlar rengarenk resimler dikkatini çekti muayene ederken bile. Öneri olması açısından paylaşmak isterim