joyfulmom Elde çıkan siğil için doktor verrutol verdi oje gibi bir şey bunu kullanıp siğilden kurtulan var mı acaba
AA201207 joyfulmom evet geçiriyor kullanmıştım sadece siğil olan yere sürün ama sağlıklı deri kısmına değdirmemeye çalışın
zkaradeniz0426 joyfulmom benim baş parmagimin ucunda çıktı okutum hocaya oyle geçti doktora falan gozukmedim hiç
joyfulmom minnaktavsanim ne kadar sürede geçti doktor bize bir ay kullanın geçmezse yakalım dedi ama o ilac kurutuyor mu iki gündür sürüyoruz da kuruyor gibi hafiften
joyfulmom minnaktavsanim doktor bir ay sonra geçmezse yakalım dedi sanırım bir aydan fazla kullanilmiyor
joyfulmom AA201207 evet sadece sigile sürüyoruz eşimin elinde dikkat ediyorum sürerken ama ne kadar sürede geçmişti sizinki bir ay kullanıliyormus sanırım
yamans joyfulmom doktorda soğuk gaz var gittiğinizde siğilin üzerine sıkıyor biraz acıyor ama aşırı değil. 15 günde bir gidiyorsunuz benim biraz su topladı böyle kendi kendine iyileşti sonra
AA201207 joyfulmom inanın hatırlamıyorum 10 yılı geçmiştir ben kullanalı ama 1 ayı bulacağını sanmıyorum ya hemen etkisini göstermeye başlıyordu siğili kurutarak
joyfulmom zkaradeniz0426 ne okunduğunu bilsem okurum bende 😄 duanın gücüne inanıyorum duayla her şey mümkün