Aksmom Bebeğim 7 ay 12 günlük süt alerjisi var , 2 gün önce peynir denedim ve bugün poposu kıpkırmızı olmuş , kızlar bu alerjiden değil mi :(
EfBiCo Aksmom benimde bebeğimde var 4 ayına az kaldı. Ama seninkinin artık geçmiş olması lazım. Doktor 6.aydan sonra aüt alerjisi azalır dedi. Pişik olmuştur takma kafana
ezgicomert Aksmom süt alerjisi varsa neden kendi kafanıza göre verdiniz ki🤷🏻♀️ benim oğlumun yumurta beyazına alerjisi varken sarısını ayırdığımda azcık bişey beyazı kaçta hemen vücudu tepki verirdi kızarıklıklar oluşurdu, 2 gün sonra vücudu tepki veriyorsa belki başka bişeyden olmuştur
Sunshinemom Aksmom alerjisi varsa direk peynir denetemessiniz ki. Denemelere fırınlanmış ürünlerle başlanır mesela sütlü kek yoğurtlu kurabiye vs. Alerjik şoka bile girebilir bebek. Dikkat edin
Sunshinemom EfBiCo öle bişey yok hanımlar😀 benim oğlum 17 aylık hala geçmedi. Geçmeyebiliyor yani 6 ay falan diye bi kural yok
Aksmom ezgicomert yoğurt denettik bi kaşık doktorumuzla birlikte bi şey olmamıştı bi de peynir dene dedi haftasonu olduğu için rahatsız etmek istemedim sormadım o yüzden buraya danıştım 😊
Aksmom Sunshinemom aa fırınlanmışlarla başlanacağını bilmiyordum yoğurt denetti doktor direkt onu denedik bi şey olmamıştı