Asysfk merhabalar. Gebeliğin boyunca farklı dr takibindeydim. Bebek iri dendi 33 haftada karar verdi sezeryan olucak dedi. Başladım dr arayışına gurbetteyim doğal doğumcu dr arıyorum gülşah hanım a denk geldim. İlk muayenede aynen böyle söyledi "bebek evet iri gözüküyor ben seni doğurturum 4.500 a kadar yolu var. Kontrollerde evet güzel izah ediyor ama her kontrol de aynı şeyleri söylüyor. Neyse 38 hafta kontrol e gittim net ye girdim aldım sonuçları gülşah hanımın yanına girdim daha kalp atışına baktı 2 kere dinledi bize bişey söylemedi neyse daha var zamanı dedi bu arada bu bebek böyle giderse doğum şekli değişir dedi bende hayal kırıklığına uğradım. İlk kontroldeki vaadlerini yuttu. Moralim bozuldu eski doktoruma birşey demeden dr değiştirmiştim. Eşimle bide eski dr gidelim dedi gittik emel hanım bebeğin kalp atışlarına baktı 170 lerde çıktı emel hanım dedi ki bu bebeğin kalp atışları testere dişleri gibi böyle olmaması gerektiğini bu yarın sabah gel aynı böyle devam ederse hazırlıklı gel sezeryan alicam dedi. Tamam dedim biliyordum bişeyler ters gidiyordu çünkü gülşah hanıma gitmeden önce ki gece bebeğim aşırı hareketli sabahlara kadar 1 dk durmadı. Neyse ertesi sabah da .nst ye girdim bu sefer kalp atışları 200 lerde çıktı hemen sezeryan alındım. Bu kalp atışlarını gülşah hanımda o gün dinledi hemde 2 kere ama bize bişey demedi üstelik son günlerim bana 10 gün sonra gel diyor. Diyeceklerim bu kadar doğal doğumcu diye gittim bebeğimin belki hayati riski olacaktı. Ertesi gün doğduğunda kordon dolanmış ve mosmordu bebeğim.