nehirinannesii öncelikle çok geçmiş olsun. Aralığın basında eşim kaşınmaya başlayınca doktora gittik beklemeden doktor uyuz dedi. direk odayı ayirdim kizimin odasındaki koltukta yatmaya başladım. Hepimiz kwellada şampuan ile tıkandım, 3 gün üst üste sabah akşam kwellada losyon sürdük. Çok şükür bize geçmedi. Ayriyetten esimin oturduğu koltuğa hergun çarşaf serip ertesi gün sabah değiştirip hep yikayim. Nevresimlerini hergun deigstirdim. herşeyi 60 derecede yıkayıp utuledim hergun. Yumuşatıcı gözüne habire beyaz sirke koydum. Fis fis şişesine sirke su karışımı yapip evde sağa sola hep sıktım. Yerleri sirkeli suyla sildim sürekli. Kumandalar falan dahil. Ocagin 7sinde doktora gittik. Bitmis gozukuyor canli olarak hic goremedim ama nolur nolmaz bir 3 günde kükürtlü karışımı sür dedi eşime. Kızımla bende bisey olmadığı için sizin sürmenize gerek yok dedi. Şimdi tedavisi bitti esimin. Ama kükürtlü karışım çok fena kuruluk yaptığı için kurulduktan kaynaklı kaşıntıları oluyor ara sıra. Doktor da olur dedi. Nemlendirici aldık onu sürücek nemli kalsın diye. Inşallah atlatırsınız yaklaşık 2 aya yakındır ne cektigimi ben bilirim çok berbat birşey. Psikolojimi bozdu resmen.