Merhaba arkadaşlar bebeğim 36 günlük bu markanın damlasını eşimden istedim oda şurubunu almış bebeğime versem bi zararı olur mu sizler 1 aylık bebeğinize kullandınız mı ve ne kadar kullandınız 🤔
Eymeninannesi ben doğduğundan beri kullanıyorum en etkilisi diyebilirim ve bitkisel😊 kesinlikle tavsiye ederim günde en fazla 5 kereye kadar kullandığım oldu
Eymeninannesi ben doğumdan beri oğluma kullanıyorum gayet iyi
🤔
@Mehmetdoganmom @topraaakveannesiii peki ölçüleriniz nasıl ne kadar veriyorsunuz günde gazına iyi geliyor mu biraz ben çok yoruldum arkadaşlar bugüne kadar hep ağladı 24 saat sürekli memede kalmak istiyor uyutup koyuyorum uyanıyor ağlıyor sonra yine meme tüm günlerimiz böyle 5 10 dakika uyuyup uyanıyor gün boyu bu şurup iyi gelir mi sizce 🙈
Eymeninannesi ben çok faz sancısı var ise çok ağlıyorsa 2 cay kaşığı o an veriyordum
Mehmetdoganmom anladım çok teşekkür ederim ☺️ Peki biraz fazla versek bi sıkıntı olur mu acaba ben mama kaşığıyla 3 kaşık veriyordum da oda bir çay kaşığı kadar her biri
Mehmetdoganmom ölçek olarak 5 ml diyor üzerinde içindeki enjektör de 5 ml ben o onunla veriyordum ama 2 çay kaşığı kadar değil baya çok oluyor 🤔 ama ben bi kez veriyordum günde siz kaç kez veriyorsunz
Eymeninannesi doktorumuz en doğalı bu korkmadan her sancı girdiğinde verebilirsin demişti ben her sancı girip ağlama krizi geldiğinde veriyorum halen.
Yigitinannesi13 gaz sancısı girdikçe verdim bazen 3-4 kez verdiğim bile oldu . Gaz sancımıza tek çözümdü ağlamaktan helak oluyordu çünkü
Mehmetdoganmom teşekkür ederim canım