Karaca99 3 haftada hala daha arada kıpkırmizı kanamaniz oldugu oluyor mu yoksa ben cok hareketli oldugum icin surekli dikislerimi zorladigimdan mi oluyor boyle korkuyorum lutfen yardimci olun bebegim kolik hastaneye gidemiyorum
hasinesoysal Karaca99 canım benim kırmızı kanama 60 gün sürdü yani Sizinki çok normal ayrıca hareket etmeniz çok daha iyi kirli kanın daha çabuk vücuttan arkası için hatta bazen az bazen çok olacak kanamaniz buda normal korkmayın geçmiş olsun
Deletedmom_33 Karaca99 40 gün sürüyor kanama. Kimisinin erken kesiliyor kimisinin daha geç. Benim 35.gün kesildi tamamen mesela. Rahim temizleniyor normal kıpkırmızı veya arada kahve siyah gelmesi veya birden azalıp çoğalması
Karaca99 hasinesoysal 2 gunde hemen rengi acilip pembeye donmustu 1 haftaya kadar iyice sararmisti ara ara boyle kipkirmizi kan gelince dikislerimi zorladigimi düşündüm cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
Karaca99 Aslisiydan1 2 gunde hemen rengi acilip pembeye donmustu 1 haftaya kadar iyice sararmisti ara ara boyle kipkirmizi kan gelince dikislerimi zorladigimi düşündüm cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
hasinesoysal Karaca99 yok merak etme bazen tam beyaz olacak sonra tekrar kirmizi gelecek boşuna adı 40 değil yani korkma stres yapma 😊😊
Bsnl Doğum yapalı 5 hafta oldu. Kanamam kesilmişti 2 gündür tekrar kırmızı olarak başladı benim de. Niye böyle anlamadım.