Adhgftjk Bebeğinin yüzünde bişey var bunun 2.cisi de erkek olacak dedi anneannem. Doğruluk payı olduğunu sanmıyorum ama böyle birşey duyanlar var mı hamile değilim bu arada
Balkizlarim Adhgftjk batıl inanç doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum. Kısmet bu olurda denk gelirse ona bağlamayın ☺️
dumeka Adhgftjk benim oğlum da kız gibi herkes bunun peşinden kız olur diyor ama ben başka çocuk istemiyorum o yüzden yok oğlum erkek güzeli deyip geçiyorum 😄 bir de alında bi damar oluyormuş ona bakıp bundan sonraki kız veya erkek diyorlar ama hurafe tabi bunlar hep
Caglaa94 Adhgftjk 😂😂 benim bebeğim de erkek. “Kız güzelliği var yüzünde, sonra ki kız olacak”diyor görenler. Gaza gelmemeliyiz 😂
Kerem_k1 Adhgftjk Ensede biten saçlar düzse arkası kız sivri bitiyorsa erkek derler😂 hepsi hurafe 😂 alnında ki damar maviyse erkek kırmızı ise kızdır derler. Valla benim oğlumda bana benziyor kız gibi 😂 ikinciye de inşallah kızım olır😂
Deletedmom_58 Adhgftjk benim yüzüme de bakan erkek olacak derdi yüzüm guzellesmisti çünkü ama kızım oldu 🤣